Nog 2 dagen... - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Kevin Daatselaar - WaarBenJij.nu Nog 2 dagen... - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Kevin Daatselaar - WaarBenJij.nu

Nog 2 dagen...

Door: Kevinvandaatselaar

Blijf op de hoogte en volg Kevin

17 Februari 2012 | Nederland, Amersfoort

Hallo allemaal,

Nog maar 2 dagen en dan ga ik richting het warme Suriname. Best een gek idee eigenlijk dat ik daar dan voor 6 maanden zit. Verblijf wordt dan wel door het bedrijf geregeld, maar daar hoor ik pas wat van als ik ben geland. Misschien slaap ik wel gewoon onder een afdakje in een hangmat!

Voor de mensen die nog niet weten wat ik daar ga doen, ik ga voor mijn stage via MNO Vervat, een Nederlands wegenbouwbedrijf, naar Suriname. Hier ga ik helpen met het (her)asfalteren van het oostelijk deel van de Oost-Westverbinding. Mijn functie zal in het begin vooral het ondersteunen van de uitvoerder zijn, maar het is de bedoeling dat ik naar verloop van tijd ook zelf uitvoerende taken overneem.

Via dit blog zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen en activiteiten in Suriname.

Groetjes Kevin

• 18 Februari 2012 - 14:22

Robin:

Veel plezier man! Geniet er van en tot over een paar maanden!! ;-)

• 19 Februari 2012 - 16:18

Niels & Karlijn:

Heel veel succes in Suriname Kevin!
    Heel tof dat je dit doet. Je zult er veel van leren en er nog heel vaak op terugkijken!

• 19 Februari 2012 - 19:01

GERT.TONNIE@planet.n:

Hoi, fijne reis, succes in Suriname, gr, Opa en Oma.

• 19 Februari 2012 - 19:30

Stella En Arno:

Hoi Kevin,
    Heel veel plezier en succes in Suriname.
    Geniet van de ervaring. Tot over een half jaar.

• 19 Februari 2012 - 20:36

Jannie En Hans:

Ha Kevin, we wensen je veel plezier en succes daar!

• 20 Februari 2012 - 08:08

Anja En Bert:

We zijn heel benieuwd waar je inmiddels terecht bent gekomen, toch die hangmat onder de bomen? Vast niet, veel succes!

• 20 Februari 2012 - 11:59

Henk:

Ha Kevin,
    jammer dat internet in Suriname minder vanzelfsprekend is als in Nederland. Leuk dat je gisteravond al gebeld hebt en verteld dat je goed bent aangekomen op het vliegveld maar nu zijn we natuurlijk vreselijk nieuwsgierig hoe je gisteren verder gereist bent en hoe je onderdak is geregeld.
    We wachten nog even af...
    héél veel groeten van je vader, moeder broer en zus!!!

• 20 Februari 2012 - 17:33

Opa,oma :

we hopen dat je eerste dag goed verlopen is,en dat je in een bed hebt geslapen . gr. O,O

• 20 Februari 2012 - 20:51

Hans En Marianne:

Hoi, Kevin.
    Wat zal dat een geweldige ervaring worden slapen in een hangmatje.(geintje)
    Hans en ik wensen je heel veel plezier daar en geniet van alles wat je gaat meemaken daar.

• 21 Februari 2012 - 21:04

Stefano:

ewaah laat eens horen waar je zit joh, manon word geloof ik gek :P

• 21 Februari 2012 - 21:24

Dick En Heleen :

Hallo Kevin,
    We willen je graag heel veel succes en een fantastische tijd in Suriname toewensen.
    We zijn erg nieuwsgierig naar je ervaringen en kijken uit naar je eerste verslag op deze pagina!
    Groeten, Dick en Heleen